Καλώς Ήρθατε στις Ψηφιακές Υπηρεσίες Αναζήτησης Εργαζομένων για τις επιχειρήσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς

Mία πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς με στόχο την υποστήριξη των επιχειρήσεων - μελών του στην εύρεση στελεχιακού δυναμικού.


Αν είστε επιχείρηση-μέλος του Επιμελητηρίου, αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία επιλέγοντας Σύνδεση.

Για τη σύνδεση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους εξατομικευμένους κωδικούς (αριθμό Μητρώου και Pin) που έχετε ήδη για το ε-Επιμελητήριο.

Εαν είστε μέλος του Επιμελητηρίου αλλά δεν διαθέτετε ακόμη κωδικούς, ζητήστε τους από το Επιμελητήριο κάνοντας Εγγραφή Επιχείρησης.

Αφού συνδεθείτε, καταχωρήστε αγγελίες αναζήτησης προσωπικού.

Για κάθε αγγελία που έχετε καταχωρήσει, δείτε τους υποψηφίους που έχουν δηλώσει ανάλογα προσόντα, καθώς και ποιοι από αυτούς εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγγελία σας.

Για κάθε υποψήφιο που βλέπετε, δείτε τα αναλυτικά στοιχεία του βιογραφικού του, όπως τα έχει καταχωρήσει.

Όταν εγγράφονται νέοι υποψήφιοι που ταιριάζουν στις αγγελίες σας, εσείς θα ενημερώνεστε στο email σας για τους υποψηφίους αυτούς.

Αν είστε εργαζόμενος σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, αποκτήστε πρόσβαση στην υπηρεσία επιλέγοντας Σύνδεση.

Εαν δεν διαθέτετε ακόμη κωδικούς, κάντε Εγγραφή Υποψηφίου.

Μετά την εγγραφή σας, καταχωρήστε το βιογραφικό σας ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμο στις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.

Καταχωρήστε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τα χαρακτηριστικά της θέσης εργασίας που αναζητάτε.

Δείτε τις αγγελίες θέσεων εργασίας που αντιστοιχούν στις προτιμήσεις σας. Για κάθε αγγελία που σας ενδιαφέρει, υποβάλετε εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Όταν καταχωρούνται νέες αγγελίες που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας, εσείς θα ενημερώνεστε στο email σας για τις αγγελίες αυτές.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!